Het team van Torenlaan Tandartsen Blaricum

Maak kennis met onze tandartsen, mondhygiëniste en assistentes. Sinds enkele jaren is tandarts Jannes Walvius praktijkhouder.

Jannes Walvius

Tandarts

Jannes is een tandheelkundige duizendpoot. Heeft een master behaald in zowel endodontie als implantologie. Hij is gespecialiseerd in endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), parodontologie (tandvleesbehandelingen) en Cerec; het digitaal vervaardigen van kronen en bruggen. Daarnaast behandelt Jannes veel angstige patiënten.

Swanny Goei

Tandarts

Swanny Goei is in 1988 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Na haar afstuderen heeft ze een eigen praktijk in Duitsland gehad. Sinds 2003 is ze werkzaam geweest als algemeen practicus in Bussum. Ze heeft grote affiniteit voor restauratieve tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen met microscoop, esthetische tandheelkunde en uitgebreid kroon- en brugwerk.  Ze houdt haar kennis up to date door regelmatig cursussen te volgen op verschillende gebieden en specialismen binnen de tandheelkunde.

Swanny heeft enthousiaste patiënten die zeer tevreden zijn over haar precieze manier van werken.

Anis Lobiyed

Tandarts

Anis Lobiyed heeft tijdens zijn studie en na het afronden daarvan reeds in meerdere praktijken ervaring opgedaan. Hij heeft een goed luisterend oor en grote tandheelkundige vaardigheid. Zo weet hij ook complexere problemen op te lossen. Zijn voorliefde ligt in de digitale tandheelkunde; scannen in plaats van analoge afdrukken (“happen”), en de esthetische en restauratieve tandheelkunde. Met zijn geduld voelen ook kinderen en wat angstiger patiënten zich bij hem goed op hun gemak.

Anis volgt regelmatig cursussen in binnen- en buitenland om zijn actuele kennis op hoog niveau te houden.

Hij komt oorspronkelijk uit Nieuwerkerk aan den IJssel waar hij opgroeide als zoon van twee artsen. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag, hij gaat squashen of hardlopen. In de winter gaat hij graag skiën.

Karin Bos

Mondhygieniste

Karin Bos-Sietsma is mondhygiëniste. Ze heeft zich toegelegd op het diagnosticeren en behandelen van tandvleesproblemen.

Aukje Egberts

Paro preventie-assistente

Kirsten

Preventie Assistente

Eugenie Breijer

Assistente

Janet Ippel

Assistente

Myrna Hartevelt

Assistente

Annette Theisen

Balie-assistente