Het team van Torenlaan Tandarts Blaricum

Maak kennis met onze tandartsen, mondhygiëniste en assistentes. Sinds enkele jaren is tandarts Jannes Walvius praktijkhouder.

Jannes Walvius

Tandarts

Jannes is een tandheelkundige duizendpoot. Heeft een master behaald in zowel endodontie als implantologie. Hij is gespecialiseerd in endodontologie (wortelkanaalbehandelingen), parodontologie (tandvleesbehandelingen) en Cerec; het digitaal vervaardigen van kronen en bruggen. Daarnaast behandelt Jannes veel angstige patiënten.

Anne-Marie de Ruijter

Tandarts

Anne-Marie de Ruijter-Hoekstra studeerde in 1998 af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam (ACTA). Ze komt uit een echt tandartsengezin. Voordat ze bij Torenlaan Tandartsen aan de slag ging, deed ze veel ervaring op bij haar familie. Anne-Marie is gespecialiseerd in restauratieve en cosmetische tandheelkunde.

Swanny Goei

Tandarts

Vanaf 1 februari 2020 werkzaam bij Torenlaan Tandartsen. Swanny Goei is in 1988 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam.

Na haar afstuderen heeft ze een eigen praktijk in Duitsland gehad. Sinds 2003 is ze werkzaam geweest als algemeen practicus in Bussum. Ze heeft grote affiniteit voor restauratieve tandheelkunde, wortelkanaalbehandelingen met microscoop, esthetische tandheelkunde en uitgebreid kroon- en brugwerk.  Ze houdt haar kennis up to date door regelmatig cursussen te volgen op verschillende gebieden en specialismen binnen de tandheelkunde.

Swanny heeft enthousiaste patiënten die zeer tevreden zijn over haar precieze manier van werken.

Karin Bos

Mondhygieniste

Karin Bos-Sietsma is mondhygiëniste. Ze heeft zich toegelegd op het diagnosticeren en behandelen van tandvleesproblemen.

Aukje Egberts

Paro preventie-assistente

Eugenie Breijer

Assistente

Janet Ippel

Assistente

Myrna Hartevelt

Assistente

Annette Theisen

Balie-assistente